Cățiva pași până la mobila ta…

1. Cum să alegi designul Mobilierului tău?

Am pus în această pagină câteva galerii de imagini cu mobilier la comandă. Scopul acestor imagini este ca tu să te poți orienta în alegerea pe care o faci.
Tot mobilierul nostru este fabricat direct în atelierul din Alba Iulia, ceea ce ne permite să avem un timp scurt de livrare.


2. Măsurători și Schițe 2D

Vino la noi cu dimensiunile spațiului. Dacă vrei, ne chemi pe noi pentru măsurători. Stabilim de comun acord ce tip de mobilier vrei și amplasarea corpurilor de mobilă. În două-trei zile o sa îți arătăm Schița 2D a mobilierului și prețul orientativ.


3. Simulator 3D

Solicită gratuit simularea tridimensională a proiectului tău. Vei realiza cât de simplu e să-ți amplasezi noul mobilier.

simulator mobila 3d

Dorești să mobilezi bucătăria, livingul sau dormitorul cu un design modern? Simulatorul 3D și consilierii noștri te vor ajuta să alegi piesă cu piesă, să modifici culorile sau dimensiunile în așa fel încât să ajungem împreuna la modelul ideal pentru tine. 


4. Cum să alegi culoarea Mobilierului tău?

Vizitează pagina noastră cu Paletarul de Culori. Acolo vei găsi toate culorile disponibile pentru materialele pe care le folosim. Nu ezita să contactezi un consilier AvantiDecor pentru a face alegerea cea mai bună.  Sunt disponibile multe oportunități pentru tine: de la wenghe tradițional alb sau exotic, lac visiniu sau vanilie, nu există nici o limită pentru a satisface gusturile cele mai originale!

Accesează Paletarul de Culori aici...

paletar culori

 


4. Solicită oferta finală de preț și termenul de livrare

calitate AVANTI DECOR

  • 0744 334415
  • 0258 816652
  • secretariat@avantidecor.ro

5. Transport și montaj mobilier la domiciliu

Îți oferim soluții atât pentru transport cât și pentru montaj. Cu mai mult de 15 de ani de experiență in producția de mobilier, transport și montaj, îți oferim soluții integrate, oriunde. Nu numai în Alba Iulia, nu numai în județul Alba, ci oriunde. Meriți cel mai bun serviciu!