Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Acest site este deținut și controlat de AVANTI RO SRL.
Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu acești termeni și condiții, care pot fi modificați în orice moment și fără notificare prealabilă.

Organizarea și prezentarea conținutului acestui site sunt proprietate intelectuală a AVANTI RO SRL. Site-ul poate contine link-uri către alte site-uri. AVANTI RO SRL nu își asumă responsabilitatea pentru orice site veți putea accesa prin intermediul lui și nu are nici un control asupra conținutului acestor site-uri.

În ciuda tuturor eforturilor rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului site-ului său, AVANTI RO SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru corectitudinea sau valabilitatea declarațiilor conținute în documentele pe acest site. Sunteți de acord să utilizați acest site pe propriul risc.
AVANTI RO SRL, angajații săi, agenții sau cesionarii nu vor fi în nici un caz răspunzători pentru orice daune, directe, indirecte sau pe cale de consecință, care ar putea rezulta din utilizarea acestui website.

Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Orice diferend legat de acest site sau orice tranzacție, inclusiv vânzarea unui produs utilizând acest site vor fi guvernate de legile din România. Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să le trimiteți la secretariat@avantidecor.ro

Informații privind respectarea de către AVANTI RO SRL a legilor și regulamentelor de protecție a datelor personale puteți citi aici.

Adresa sediului central:

Str. Gheorghe Doja nr.143
510008 Alba Iulia
jud.Alba, România

Apelează la un consultant

consiliere-mobila-la-comanda

 


AvantiDecor

Alba Iulia, str. Gheorghe Doja nr.143

jud.Alba, România